An Unbiased View of در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود
An Unbiased View of در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود
Blog Article
معمولا علائم سرماخوردگی به تدریج بروز کرده اما علائم آنفولانزا ناگهانی است. ما در ادامه به رایج ترین علائم این بیماری اشاره خواهیم کرد:
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
ویروس آنفولانزای مرغی از طریق مدفوع، بزاق ، قفس و غذایی که به پرندگان داده میشود میتواند به بدن انسان سرایت کند، بیشتر افراد از طریق تماس با پرنده یا اشیایی که توسط پرندهی بیمار آلوده شده است به این بیماری مبتلا شدهاند. همچنین آنفولانزای مرغی باعث به وجود آمدن علائمی نظیر ؛
مطالب مجله سلامتی پذیرش۲۴ تحت نظارت پزشکان تایید شده ویراستاری میشوند لیکن در نظر داشته باشید جایگزین پیشنهاد تخصصی پزشک معالج نمیباشد.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص واکسن بیماری آنفولانزا می توانید مقاله مربوط به واکسن انفولانزا را در پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.
طی بهار سال ۱۹۱۸ تا تابستان سال ۱۹۱۹ این بیماری توانست ۵۰۰ میلیون فرد را در جهان مبتلا کند و منجر به مرگ ۲۰ تا ۵۰ میلیون انسان شود.
سیر قرنهاست که هم برای طعم دادن به وعدههای غذایی ما و هم برای اهداف درمانی استفاده میشود. همه ما شنیدهایم که به جای آن از کلمه “آنتیبیوتیک طبیعی” استفاده میشود. با افزودن سیر که خاصیت ضدویروسی دارد به وعدههای غذایی یا مصرف خام آن میتوانید راهحلی برای مقابله با آنفولانزا پیدا کنید.
آنفولانزا چیست؟ با موثرترین روشهای درمان از آنفولانزا چی بخوریم آن خلاص شوید
دریافت واکسن: از مهمترین عواملی که باعث پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به بیماری آنفولانزا میشود، تزریق واکسن آنفولانزا میباشد.
وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که چه کسانی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم میشوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با این ویروس قرار دارند که عمدتا کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، کلینیکها و بیمارستانها هستند.
آبنبات مکیدنی مخصوص سرماخوردگی به کاهش گلودرد کمک میکند.
مشکلات گوارشی: بعضی از گونههای ویروس آنفلوآنزا باعث اسهال، حالت تهوع، درد معده یا استفراغ میشوند.
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳
مصرف هرگونه آنتیبیوتیک هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممنوع است.